tisdag 18 oktober 2011

Raw - Protein!Hej alla!

Har till slut hittat min favorit mix, den är vegan, raw, 100% ekologisk och inga skadliga tillsatser eller kemiska sötningsmedel.

Det som är bra med raw-produkter är att det är ekologiskt istället för processad mat. Det är färska råvaror som ger energi och hjälper magen att smälta och förbränna maten kvickare.

Raw- protein kan passa alla, särskilt de som tränar. Smaken är neutral så ingen konstig vanilj eller choklad smak, utan det ända smak du upplever är det frukt eller bär du själv valt att tillsätta.


I samband med detta inlägg kör jag igång en tävling där du kan vinna Raw-protein värd 399:- från clearlife.se Mer om det imorgon, så håll utkik!
Önskar er en god kväll, Liberta


3 kommentarer:

 1. Hej! det låter spännande, vad innehåller produkten? vad är det för något?

  mvh maria i

  SvaraRadera
 2. Hej Maria,

  Det är ett nytt proteinpulver med hög kvalité. Den är baserat på protein från groddat ekologiskt råris, proteinrika frön, sädeslag och baljväxter. Är Glutenfritt och Sojafritt.

  Hälsar,
  Liberta

  SvaraRadera
 3. Hej Liberta!
  jag funderar på att söka till hälsocoachprogrammet i Skövde, distansprogram. Det är tufft men med mycket intressanta kurser. Undrar lite vad man kan jobba som när man är klar...? Är inne på ett spår, men känner mig fast i tanken. Skulle behöva få några dörrar öppnade för min del. Hoppas allt är bra med dig!

  SvaraRadera