tisdag 15 februari 2011

Lita på din inre röst

Hej,

jag såg en intressant intervju med September-Petra på SVT om hennes framgångsrika karriär där hon berättar hur hon uppnådde sina mål och satsa på sin dröm utan att låta sig påverkas och formas av omgivningen.
Hon pratar om en inre röst och en magkänsla som alltid väglett henne rätt då den har varit positiv och sett möjligheter.

Har det hänt att du känt på dig att du kan något men har helt enkelt inte vågat göra det på grund av andra röster i ditt huvud som gör dig osäker och rädd?
Har du testat att stänga ut allt runtomkring din intuition som är din sanna jag, din inre röst som ger dig det svar som kommer inuti dig själv istället för att låta sig styras av föreställningar om hur saker och ting ska vara?

Vissa av oss använder sin intuition mer och andra mindre, men alla har vi samma kapacitet att använda oss av intuitionen genom att vara i nuet och använda oss av vår inre källa till sanning. Det handlar om att lära sig lita på sig själv och sin inre röst, vår intuition som bor i vårt hjärta och vägleder oss därifrån.

Vill du träna på att utveckla din intuition kan du göra det genom meditation såsom yoga i all form, avslappning i all form, vara ute i naturen och vara här och nu osv. När du har tränat ett tag kommer det bli lättare att bara blunda, gå inåt och hitta de rätta svaren på dina frågor.

Tänk på att när det medvetna får ligga lite på sidan kommer det undermedvetna utnyttjas lite mer, försök använda alla dina sinnen och få en helhet.

September i Gomorron sverigeHa en bra dag alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar