onsdag 10 november 2010

Coacing och prinssesan Märtha Louise

Hej, vill belysa den kloka norska prinsessan Märtha Louise och hennes bok som hon har skrivit ihop med Elisabeth Samnoy "Möt din skyddsängel" Prinsessan gästade Malous bokklubb och pratade om boken där hon också delar med sig av sina egna erfarenheter och upplevelser.
Boken är fullt med andliga verktyg och vägledning om hur du kommer i kontakt med ditt inre jag och den positiva kraften du har inom dig själv.Det är mycket jag kan jämföra med coaching i boken då det handlar om att utveckla sig själv och hitta sitt rätta inre jag, att varje människa har potential till större självinsikt och självtillit genom att lära sig lyssna till sig själv och medvetandegöra, att stänga av det yttre och hitta svaren inom sig själv och att uppleva och leva i nuet.
Det handlar om att upptäcka kvaliteter och potential hos dig själv som du inte visste att du hade.

Coacha dig till att utvecklas
 • Lyssna till ditt hjärta och dina sinnen.
 • Lär dig sätta situationer i perspektiv, vi har olika perspektiv på saker och ting.
 • Se dina möjligheter och låt inte andra hindra dig till att göra vad du vill göra.
 • Lev i nuet, hitta kraften i din kropp och i din aura.
 • Se ditt liv med ett par kikare du använder för att både zooma in och zooma ut, att se en del i en helhet och se en helhet i en del.

Se ett väldigt glatt samtal med Tilde de Paula där Märtha Louise och medförfattaren talar öppet om erfarenheter och upplevelser.

Prinsessan%20M%C3%A4rtha%20Louise%20om%20%C3%A4nglar,%20auror%20och%20v%C3%A4nskap

3 kommentarer:

 1. Har inte läst boken. Auror och andliga verktyg bör väl avskräcka varje sansad individ. Hellre stå med båda fötterna på jorden och leva i verkligheten.

  SvaraRadera
 2. Så om man inte har samma livsåskådning som dig är man inte en "sansad individ"? personligen är jag inte troende men jag har stor respekt för folk som finner en inre ro och hittar rätt genom att följa en religion, en tro eller sin andlighet. varför inte göra det man tror på och applådera andra som följer den väg dom har valt? Så länge man inte skadar någon annan och är nöjd med tillvaron är det nog relativt lätt att stå stadigt på denna lilla jord, se upp för dom som försöker knuffa ned dig bara, dom som inte låter dig vara du.

  SvaraRadera
 3. Elna - Kan rekommendera att läsa boken. Vad är enligt dig "sansad individ"? "stå med fötterna på jorden"? och vad är "verkligheten"? Det finns nog lika många svar på dessa frågor som det finns människor på denna jord.

  L- Det låter som en stadig och trygg värld. Jag håller med dig om att Det är viktigt att applådera andra som har funnit en trygghet inom sig själv, oavsett om det är genom så kallade andliga verktyg, religion eller ens egna verklighet.

  SvaraRadera