lördag 27 november 2010

Träning

Vi tränar styrka varje gång vi belastar kroppen, om det är att flytta på möblerna hemma, går i trappor, när du bär hem matkassar eller är ute och skottar snö. Men för att träna en specifik muskel som tex magmuskler behöver du bygga upp muskeln med styrketräning som är speciellt ägnad åt den muskelgruppen. Om det är med fria vikter eller maskin spelar ingen roll, utan det som känns bäst för dig. Maskin kan vara lättare i början då det är svårare att göra fel och man kör kroppens olika muskelgrupper mer systematiskt, fast med med fria vikter blir rörelserna mer naturliga och du tränar koordinationen på ett bra sätt.

6 kommentarer:

 1. Vilken bra blogg! Mycket nyttiga tips!

  Ha en härlig lördag!

  SvaraRadera
 2. Ligger den där träningslekparken i Eriksberg? Aldrig sett fast jag varit där så många gånger. Men som du skrev, jättebra plats att låta barnen och en själv träna!

  kram sebastian

  SvaraRadera
 3. Ja, bakom mina föräldrars hus! Den är ganska ny så kan va därför du aldrig sett, annars vet ja att du springer runt där på natten! haha

  Kram!!

  SvaraRadera
 4. Haha, det var förut. Dom nattliga turerna gör jag inte mer. Tränar ju på gym nu. Och sen är det så otrevligt kallt ute. Usch, saknar sommaren så mycket nu! =)

  /sebastian

  SvaraRadera
 5. hahah, jag vet, skoja bara lite med dig :) Ja, efter nyår kan man börja nedräkningen börja igen ;)

  SvaraRadera